Arhiva pentru mai, 2017


 

Share:

12.05.2017 Proză scurtă de calitate online

O mare bucurie, toate povestioarele scurtissime, de pe Literomania!

Lunar, platforma organizează un concurs de povestiri foarte scurte (flash fiction) în colaborare cu Editura Univers, cu speranța că , în timp, se vor aduna suficiente texte pentru a alcătui o antologie de proză foarte scurtă.

Abia aștept să aflu câștigătorul, dar mă încântă și calitatea lucrărilor trimise de finaliști. Iată laureații lunii aprilie, de exemplu. Cel mai tare mi-a plăcut însă Despinde girolbene, a lui

Mădălin Eugen Popa, câștigător al lunii februarie!

La fiecare început de lună sunt curioasă pe cine a mai ales juriul Literomania, citesc povestirile și apoi răscolesc internetul ca să aflu cine sunt autorii. Nu am aflat niciodată: nu sunt scriitori consacrați.  Citiți și scrieți și voi! Luna viitoare vă citim noi!

 

 

Share:

11.05.2017 Aripioare de pui și eBook-uri romantice

Romantism și aripioare picante

Un eBook apetisant de Ziua Mamei!

Cunoscutul lanț american de fast-food KFC a lansat, cu ocazia Zilei Mamei din Statele Unite o carte digitală primită nu tocmai bună de amatorii de literatură romantică.

Tender Wings of Desire (asta ar însemna ‘fragedele aripioare ale dorinței’) a fost publicată pe Amazon și e gratuită doar pentru cei care au abonament Kindle Unlimited. Ceilalți amatori de focoasă iubire culinară o pot cumpăra cu 1 dolar și nouă cenți.

Pe copertă, precum vedeți, faimosul Colonel Sanders purtând pe brațe o femeie frumoasă, ca pe majoritatea altor cărți din colecția Harlequin. Dacă o citiți, așa cum intenționează și autorii, o să suferiți pentru eroină și o să vă consolați cu o găleată de aripioare de pui.

Stingeți cu o băutură carbogazoasă!

Puteți descărca un capitol gratuit, ca să vedeți despre ce e vorba.

Tot pe Amazon găsiți și adevărata poveste a Colonelului Sanders, dacă doriți să-i cunoașteți viața.